ME

Minun pieneen laumaani kuuluvat tällä hetkellä rottweilerit Nemi ja Lulu.
Vietän koirien kanssa paljon aikaa, koulutan ja liikun aktiivisesti. Asumme omakotitalossa, maalla, Kuopion
läheisyydessä.

Rottweiler A-pentue syntyi vuonna -01 ja siitä sitten alkoi pienimuotoinen kasvatustyöni rottweilereiden ja myöhemmin pohjanpystykorvien parissa. Tavoitteenani on jalostaa rotuja kestävään ja viettivoimaiseen suuntaan. Urosten valinnoissa pyrin huomioimaan ominaisuudet, jotka kompensoivat narttujeni mahdollisia puutteita, kuitenkin välttäen liioittelua ja ääripäitä. Pennut syntyvät kodin äänien ja -tuoksujen keskellä ja oppivat näin sosiaalisuuteen ja käsittelyyn.

Olen suorittanut kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit. Lisäksi olen käynyt Jalostusneuvojan peruskurssin 2016 ja mikrosirumerkitsijäkurssin 2016. Kennelnimen olen saanut syksyllä 2003. Lisäksi Suomen Rottweileryhdistys on myöntänyt Big Bugbear`s- kennelille Kasvattajamerkin "Kasvattajamerkki on SRYn myöntämä kunnianosoitus rottweilerkasvattajalle rodun eteen tehdystä pitkäjänteisestä ja aktiivisesta kasvatustyöstä".    Näiden lisäksi suoritin hyväksytysti Suomen palveluskoiraliiton eettisen koulutuksen.

Kasvattajana pyrin olemaan mukana pennun elämässä koko sen elinkaaren ajan. Olen tiiviisti yhteydessä ja järjestän mahdollisuuksien mukaan tapaamisia tai harjoitusviikonloppuja. Toivon kaikkien kasvattien käyvän nivelkuvauksissa, silmäpeilissä ja mahdollisesti myös jalostustarkastuksessa ja luonnetestissä. Ja olen kiitollinen aktiivisille kasvatinomistajille, jotka toivettani ovat toteuttaneet :-)

- RIIKKA -