ME

Perheeseemme kuuluvat Riikka, Osmo, Noora ja Henri sekä koirat  Melli, Alli, Ahti, Raisa, Nemi, Alma ja Ååna
Meillä koirien kanssa vietetään paljon aikaa, koulutetaan ja liikutaan aktiivisesti. Koiramme asuvat kanssamme, metsästyskoirat tarhassaan pihassa keskeisellä paikalla. Asumme omakotitalossa, maalla, Kuopion läheisyydessä. 
Pennut syntyvät kodinäänien ja- tuoksujen keskellä ja oppivat näin sosiaalisuuteen ja käsittelyyn. 

Rottweiler A-pentue syntyi vuonna -01 ja siitä sitten alkoi pienimuotoinen kasvatustyöni rottweilereiden ja myöhemmin pohjanpystykorvien parissa. Tavoitteenani on jalostaa rotuja kestävään ja viettivoimaiseen suuntaan. Urosten valinnoissa pyrin huomioimaan ominaisuudet, jotka kompensoivat narttujeni mahdollisia puutteita, kuitenkin välttäen liioittelua ja ääripäitä. 

Olen suorittanut kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit. Lisäksi olen käynyt Jalostusneuvojan peruskurssin 2016 ja mikrosirumerkitsijäkurssin 2016. Kennelnimen olen saanut syksyllä 2003. Lisäksi Suomen Rottweileryhdistys on myöntänyt Big Bugbear`s- kennelille Kasvattajamerkin "Kasvattajamerkki on SRYn myöntämä kunnianosoitus rottweilerkasvattajalle rodun eteen tehdystä pitkäjänteisestä ja aktiivisesta kasvatustyöstä".    

Kasvattajana pyrin olemaan mukana pennun elämässä koko sen elinkaaren ajan. Olemme tiiviisti yhteydessä ja järjestämme mahdollisuuksien mukaan tapaamisia tai harjoitusviikonloppuja. Toivomme kaikkien kasvattien käyvän nivelkuvauksissa, silmäpeilissä ja mahdollisesti myös jalostustarkastuksessa ja luonnetestissä. 

Osmo aloitti Harmaa norjan harmaahirvikoiran kasvatustyön v.2017 kennelnimellä Ahoinnevan 

- RIIKKA -